Activitas infantils/ Actividades infantiles

Si esteu per Gràcia el proper dimecres us podeu apropar a la Biblioteca Vila de Gràcia. A les 18 h La maleta de la Lili, anirà carregada de contes d’animals. Vina a descobrir-los!!.
 Si estaís por Gracia el próximo miércoles os podéis acercar a la Biblioteca Vila de Gràcia. A les 18 h La maleta de la Lili, irá cargada de cuentos de animales. ¡Ven a descubrirlos!.
El rei dels ocells-Taller infantil de natura
“El rei dels ocells”Taller infantil de natura sobre les aus. De 8 a 12 anys.
Cal confirmar assistència a info@llibreriahoritzons.com o al 93 451 30 97
Divendres 25 de maig a les 18:30 h.Si als vostres fills i filles els agrada la natura en Màrius Domingo fotògraf i naturalista ens explicarà el conte “El rei dels ocells” i parlarem de les característiques dels ocells, que els fan ser tan interessants per a l’humà. També farem un treball manual amb temàtica d’ocells.
Tindrem con invitat d’honor a l’Ares, un àguila de Harris http://www.llibreriahoritzons.com/que-hacemos/actividades-infantiles/162-el-rei-dels-ocells-taller-infantil-de-natura

“El rei dels ocells”Taller infantil de naturaleza sobre las aves. De 8 a 12 años.
Se necesita confirmar asistencia a info@llibreriahoritzons.com o al 93 451 30 97
Si a vuestros hijos les gusta la naturaleza en Màrius Domingo fotógrafo y naturalista nos explicará el cuento “El rei dels ocells” y hablaremos de les características de los pájaros, que son tan interesantes para el hombre. También haremos un trabajo manual sobre pájaros. Tendremos como invitado de honor a Ares, una águila de Harris.

Viernes, 25 de mayo de 2012 18:30

Ruskus PatruskusDins de la programació de Sábado de cuento de El Corte Inglés,  tenim el proper dissabte 26 a les  12:30 a Barcelona podem gaudir de tot un espectacle: 
Misión Setciències, Ruskus Patruskus, una barretja  de clown, màgia i ciència-ficció, en que RUSKUS Patruskus, al paper d’aprenent d’espia, comparteix amb els infants la seva emocionant missió  secreta: viatjar fins a  un altre  planeta per buscar uns alienigenes misteriosos.

Dentro de la programación de Sábado de cuento de El Corte Inglés,  tenemos el próximo sábado 26 a les  12:30 en Barcelona podemos disfrutar de todo un espectáculo:  una mezcla de clown, magia y ciencia-ficción, en que RUSKUS Patruskus, en el papel de aprendiz de espía, comparte con los niños su emocionante misión secreta: viajar hasta otro planeta para buscar unos alienígenas misteriosos.

Misión Setciències, Ruskus Patruskus,

 
El proper dissabte 26 i el diumenge 27 apropeu-vos a Medinyà on es celebra la 3rª Fira del Conte amb un món d’activitats. Des del concurs de contes a tallers i paradetes d’il.lustradors. Tota la programació la podeu consultar a http://www.firadelconte.cat/

El próximo sábado 26 y el domingo 27 acercaos a Medinyà donde se celebra la 3rª Fira del Conte con un muchas actividades. Desde el concurso de cuentos a talleres y paradas de ilustradores. Toda la programación la podéis consultar a www,firadelconte.cat 

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili