Amb les maletes plenes/ Con las maletes llenas

Per fi, havia arribat el moment de baixar les maletes per preparar-les. La més gran amb roba d’hivern, doncs a Castella, encara que sorti el sol fa fred. I, La maleta de la Lili, plena de contes, titelles, ninots i la Fada Lili. Però, sobretot plena d’emocions, alegria, nervis i moltes ganes d’arribar a Madrid.

Ara la Lili i jo, després de recorrer uns 600 km van arribar ahir a Valladolid. Aquí ens quedarem tota una setmana de vacances i de contes. Si esteu per Madrid i els seus voltans, visiteu el dijous 27 el Salón del Libro infantil y Juvenil de Madrid www.salondelibroinfantilyjuvenil.com. La maleta de la Lili estarà per tot el públic més petit presentat a la seva fada i explicant històries.
Por fin, habia llegado el momento de bajar las maletas para prepararlas. La más grande con ropa de invierno, pues en Castilla, aunque salga el sol, hace frio. Y, La maleta de la Lili, llena de cuentos, marionetas, muñecos y el Hada Lili. Pero, sobre todo llena de emociones, alegría, nervios y muchas ganas de llegar a Madrid.
Ahora la Lili y yo, después de recorrer unos 600 km llegamos ayer a Valladolid. Aquí nos quedaremos toda una semana de vacaciones y de cuentos. Si estaís por Madrid y sus alrededores, visitad el jueves 27 el Salón del Libro infantil y Juvenil de Madrid www.salondellibroinfantilyjuvenil.com. La maleta de la Lili estará para todo el público más pequeño presentado a su hada y explicando historias.“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili
A %d blogueros les gusta esto: