Palabras para armar tu canto

Palabras para armar tu canto

Avui és San Valetín, les llibreries, les floristeries, els restaurants ja han preparat les seves millors gales per tal de que les parelles gaudeixin del seu dia.   En canvi, les Fades ens pasem molt més temps festejant l’amor amb senzills actes com els raigs de la lluna sobre el mar, un somriure,  les mirades enamorades d’una parella i les paraules que es trasporten pel vent.  Palabras para armar tu canto, és el meu regal per avui.  Un poemario per infants en el que  conjuga l’amor en els amanyacs per bressolar al teu petit, els jocs amb els seus enredaletras i la musicalitat de les paraules per a cantar. PARA EL AMOR LAS.

MÉS!! Contes de Pati

MÉS!! Contes de Pati

La proposta Cuentos de Patio icomença el seu camí amb un dels experiments realizats pel meu petit #Ratonet, inseparable en aquestes xarxes socials enmles que les Fades moltes vegades navegem sense destí. La seva proposta la veig llegir, la vaig tornar a llegir i regellir buscant al meu cor quelcom element per utilitzar amb la meva vareta màgica i llavors em vaig recordar d’aquesta cançó: El patio de mi casa El patio de mi casa  es particular. Cuando.

Una cançó de bressol

Una cançó de bressol

Desde temps llunyans, nosaltres les Fades hem visitat molts bressols de bebes per crear un ambient propici al somni. Para provocar el sueño intervienen varios factores importantes, si contamos, naturalmente, con el beneplácito de las hadas. Las hadas son las que traen las anémonas y la temperatura. La madre y la canción ponen lo demás. Hacen falta dos ritmos: el ritmo físico de la cuna o silla y el ritmo.

Contes, projectes i més…

Contes, projectes i més…

Fa uns dies vaig rebre una carta, però no una carta qualsevol, sino una carta màgica. Les cartes màgiques es diferencien de la resta en tot!!. La textura es suau com els núvols de cotó, el color blau fa que el text sigui només llegible en una nit de lluna plena. En aquesta carta màgica, la meva companya de jocs, Ángeles, em comunica que vol contar amb mi tot aquest.

Agenda cuentera del 21 al 25 de gener

http://lamaletadelalili.es/wp-content/uploads/2019/01/Contes-de-fred-i-manta-1.jpgAgenda cuentera del 21 al 25 de gener

Començen! de nou les sessions de Contes per Menuts a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí una vegade al mes des de gener fins al juny, després un petit descans i tornen al setembre. Per aquest mes: barrets, abrics, bufandes i contes per escalfar-us del fred de gener el dimarts 22 a les 18: 15 a la Sala Infantil de la Biblioteca. Recordeu que si us ve de gust assitir us heu.

Poemes de fred i manta

http://lamaletadelalili.es/wp-content/uploads/2019/01/Poemes-de-fred-i-manta-2.jpghttp://lamaletadelalili.es/wp-content/uploads/2019/01/Poemes-de-fred-i-manta-2.jpgPoemes de fred i manta

L’hivern ha arribat al bosc de Isla Imaginada, els arbres no tenen fulles, el vent murmura entre les montanyes recordant-te que et posis una bufanda i el fred es queda als oaratges balncs cuberts de neu i gebre. Les meves ales estan fredes necessiten una manta, i a la meva maleta he trobat un llibre per escalfar l’ànima : Poemes de fred i manta. SET poemes!: tres per recórrer el.

Propòsits, desitjos i tocs de vareta

Propòsits, desitjos i tocs de vareta

L’Any Nou  2019 acaba de començar i amb tan sols tres dies en marxa les xarxes socials estan repletes de “Llistes de desitjos“, “Els meus propòsits per a l’Any 2019”, i un llarg etc. En canvi, aquí en el Bosc d’Illa Imaginada, tot és relax, tranquil·litat, tot ocorre i tot passa quan ha de passar i no quan alguna persona ho desitja. Perquè per si no ho sabeu els desitjos es compleixen,.

Et regalo un conte: El ratón de los cómics

http://lamaletadelalili.es/wp-content/uploads/2018/12/art-1281718_640-2.jpgEt regalo un conte: El ratón de los cómics

Avui és 24 de desembre, vosasltres els bloggers i lectors estareu preparant tots els preparatius per aquest dia tan especial en que us reuniu amb els vostres famílies.  Nosaltres, les Fades, festegem tots els dies quelcom secill però alhora especial com la surtida del sol, la caiguda de els fulles dels àrbres, l’arribada de l’hivern, l’emoció d’un infant al caure’s la seva primer dent… El meu preparatiu especial per avui.

Et regalo un conte

Resulta, que en uns dies o com a màxim dues setmanes, molts de vosaltres estareu esperant la nit màgica de Nit de Nadal o Reïs a la que regreseu a la vostra infància compartint els riures, els somnis, les il.lusions i els regals que us han obsequiat.  Per les Fades és diferent, la nostra màgia es desperta amb l’alba del matí i finalitza al caure el sol, encara que algunes Fades ho.

Carta als Reis de l’Orient: llibres per passar-ho bé

http://lamaletadelalili.es/wp-content/uploads/2018/12/parchment-3629892_640.jpgCarta als Reis de l’Orient: llibres per passar-ho bé

Estimats Reis de l’Orient, He decidit escribir-vos aquesta carta especial en la que no us demanaré cap superpoder extra, ni tampoc unes ales noves, ni una renovació de vareta màgica …Només vull LIBRES!!, però no quasevol llibre. La meva maleta, ja de por si està força plena de Contes per volar amb la imaginació, històries que et trasporten a altres llocs, llibres per apendre, llibres per descobrir el món ….

1 2 19 20