Acotxa’t amb els contes

Just acabem d’iniciar el mes de gener, i amb ell el fred s’ha instalat definitivament a les nostres vides, emportant-nos a posar abrics, guants, bufandas, gorres …Fins i tos, a quedar-nos a casa amb una bona tassa de xocolat i  acotxa’ts amb una manta acompanyats dels nostres fills.

Avui, us vull parlar d’unes mantes i sacs infantils que he descobert, no són com totes les mantes que es puguin trobar a les botigues, aquelles que tenen ossets, cors, tons suaus…. ¡aquestes són màgiques!.

I, són màgiques, perque al triar una d’elles el teu petit ja no és un nadó amb ulls verds, sinó que de cop i volta s’ha convertit en una petita granota a la que tothom voldrà petonejar, o en un adorable Dálmata, o en un petit Rey León que rugeix si té gana o somni.

Saco de rana

Si, els teus fills ja són més grans, no et preocupis,encara tens mantes per que s’acotxin amb un dels seus contes preferits. La pregunta és: Quin personatge vol ser?.

Potser… vulgui viure al mar, tenir una cua preciosa i brillant combinada amb el seu cos. Una cua que li permiti nedar amb els peixos, donar salts grans a l’aigua i volar amb la seva imaginació i amb la historia de La Sirenita.

Manta de sirena

 

O, és posible que sigui tot un aventurer, i li vingui de gust visitar el Pais de Mai Més, on un nen conegut com a Peter Pan no volia crèixer i tenia com adversari a un temible pirata ¡El Capitá Garfio!. Encara que jo crec que no era massa temut realment, doncs quan escoltava el tic-tac a la panxa del cocodril s’amagava de por!!.Manta de Ccocodrilo

Per aquells nens que es llancen a buscar noves etapes, nous reptes a aconsseguir, els recomano que s’acotxin en la manta de Nemo, encara que si s’allunyen massa pot passar que no sàpiguen com tornar a casa seva. Però, tranquils, estic  segura que el seu pare o mare no trigaran en anar a buscar-los i rescatar-los amb l’ajut de la bona amiga Dory.

Manta de Nemo

Per acotxat-vos amb la vostra manta màgica i viure les aventures del personatge de conte preferit, us recomano que visiteu Adoradas pequeñeces,un blog personal de Sherezabe, en el que parlen d’aquelles coses que als infants de la casa els hi agrada.

A més a més, aquestes mantes també estàn disponibles per nosaltres, els adults, amb les que estic totalment conveçuda que viurem grans històries plenes de màgia.

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: