Activitas familiars

Us convido a que passeu al món de la Literatura Infantil, que obriu les seves portes per descobrir petits tressors amagtas per gauadir-los en familia.

 

Taller de Contes. cartel-taller-de-contes-És una aproximació inicial als llibres i contes infantils. Serà un inici per captar la seva atenció, la seva escolta, la seva mirada cap les paraules i les imatges.

Cada sessió té un tema: relació afectiva, aprendentatge, joc, comunicació …
La idea és que tingueu un coneixeemnt de contes/llibres que parlin sobre un tema concret fent servur la imatge amb o sense text.
Un espaci per compartir, on podeu portar contes i llibres que compreu, que us hagin regalat o que heu agafat de la biblioteca.
 Sessions de Contes, en les que les imatges són les protagonistes pels més petits i les paraules acaronen i acompanyen amb un ritme melódic i pausat:
Contes Cantats: Les notes musicals sonen de fons, una guitarra ens acompanya a cantar aquelles cançons mentre els personatges treuen el cap i els infants participen.
Confundiendo Historias

 

Confonent Històries: El conte clàssic de La Caputxeta vermella, amb  Giani Rodari, ens presenta una història diferent en la que tots podeu participar i guiar a la Caputxeta a que arribi al seu destí. I, no us aneu sense ajudar a les princeses que no se sap com s’han Confós d’Història.

 

 

 

 

 

 

Uuupsss!!! Que ve el llop!!: Què explica el llop a lluna?, qui vindrà a casa seva per sopar?, …. Si ho voleu descobrir atents haureu d’estar doncs el llop afamat d’històries està.

 

 Tallers creatius. Si teniu sis anys i si voleu descobrir alguns personatges de contes com Peter Pan, Pinotxo, Malefica. . . No lo dudteu, apunteu-vos a les activitats relacionades amb el personatge que heu triat com nadales, contes, teatre . . .

Club de Lectura Per aquells nens/es que els hi agrada le lectura, per llegir “en veu alta”, per fer lectura compartida d’aquells contes que més us apassionen. A partir de set anys.

Aniversario de Cuentos

Aniversari de Contes. Si se apropa el vostre aniversari i vols una festa diferent, la Lili et pot acompanyar amb la seva maleta i contes especials.