Alice’s Adventure in Wonderland

Alice’s Adventure in Wonderland és un dels llibres més populars de tots els temps. La historia creada pel matemàtic Lutwidge Dogson, més conegut com Lewis Caroll.
Aquesta novela va ser publicada el 24 de maig de 1865, per l’editorial Macmillan, encara que el personatge principal d’Alicia ja havia nacut uns anys enrrerre quan el seu autor entretenia a les germanes Liddell: Charlotte, Alice y Edith.
Fins el dia d’avui, la historia d’Alicia en el país de las maravillas ha estat portada al cinema, al teatre, l’òpera, el ballet, els còmics, l’animació . . .traducida a molts idiomes representa tot classic a la Literatura Infantil iJuvenil.
Per conmemorar els 150 anys de la seva publicació, el servici de correus britànic Royal Mail, l’ha encarregat a l’il.lustrador Graham Baker Smiith una edició especial de 10 segells postals. A més a més, l’editorial britànica Walker Books publicará un libro en tres dimensiones dins de la seva gama Panorama Pops.
I, des de aquest blog farem un Especial 150 Años de Alicia, presentant cada mes un segell en relació als seus personatges i moment del conte.
Desitgo que ho gaudiu.

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields