Chundarata

Chundarata és una gata molt especial, a la que li agrada la lectura, tant és així, que quan no era més que una petita gatita va ser la protagonista d’una gran escriptora: Gloria Fuertes. Però Chundarata volia més aventures, més emocions i va decidir viatjar buscant un lloc per viure  la seva pasió: els llibres.

Després d’un llarg camí decideix quedar-se a la ciutat de Pamplona i muntar la seva llar a un espai on els llibres tenen “llet i galetes per esmorzar “.

chundarata

Chundarata em rep amb els seus ulls brillants plens d’alegria i em convida a passar. Em va guiant per les diferents prestatgeries cuidades amb “ronroneo”, i em fa detenir a cadascuna d’elles, a  cada racó per no perdre cap detall:

chundarata

chundarata

A la seva llar tenen cabuda els llibres pels prelectors fins arribar a la secció de juvenil, i a més a més conta amb una bona selecció de novela gràfica sense oblidar-se de la poesia.

chundarata

chundarata

Aquesta gata té una agenda plena de tallers i propostes per totes les edats, i a més cada tres mesos cambia  la decoració. Quan vaig estar allà, al centre de casa seva, la seva proposta em fa fer sentir com aquella nena petita que tornava a l’escola.

chundarata

I, amb aquest sentiment nostàlgic em va acompanyar fins la porta per dir-me a l’oïda: “Vols llet i galetes?, llavors hauràs de tornar”.

Vosaltres voleu llet i galetes?. 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: