Concierto de piano

Mirant, contemplant les prestatgeries d’una llibreria de Barcelona, buscant aquell llibre, conte que em cridi l’atenció, aquell conte que el veure el meu cor de sobte bategi més fort o més lent, amb un ritme diferent.
Sembla que aquesta vegada no trobaré res…. quan els meus ulls s’aturen a una portada d’un escenari amb un piano i una nena.

Concert de piano, es una historia que et capta des del prinicpi per les il.lustracions totes en colors grisos i negres excepte el vestit de Momo que és vermell.
Una historia que ens parla de com el nostre món interior inventat ens pot dirigir, acompanyar, ajudar, davant aquelles situacions que no sabem com aniran fins que nosaltres mateixos som les protagonistes d’elles.
Com a Momo, que al ser el seu primer Concert de piano, se sent intranquil.la pel com ho farà, neguitosa per ser la primera vegada, reservada i timida al presentar-se davant el públic. I, de sobte… TOT suceeix tan ràpid que el seu personatge inventat “una ratolina“, l’acompanya en tot moment fent veure que està en un altre lloc i altre moment.

El color, sobre tot vermell en diferents games, va guayant protagonisme davant el text, com la nostra imaginació quan no s’atura i comença a idealitzar aquelles idees i desitjos que ens agardadaria que es fessin realitat.
Els aplaudiments arriben i la Momo descobreix que no està a la funció dels ratolins sino al seu propi concert.
-Has estat fantàstica!, li diu la seva mare de camí a casa.
I, les guardes del conte plenes de notes musicals tanquen aquesta història.

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: