Contes per Reigs Mags

 Estimats Reis Mags,
Aquest any he viscut moltes experiències i he tingut l’oportunitat de veure com les mirades dels infants s’omplien de brillantor.
Pel proper any m’agradaria que em portessiu una mica de la vostra màgia, doncs tothom sap que vosaltres sou capaços de tot!!. Així, la meva fada i jo podrem arribar a més llocs, a més biblioteques, a més…..
Sisplau, em podrieu portar alguns d’aquests contes:
Si yo fuera un león, editorial Lóguez. Un altre vegada l’autora Isabel Pin ens ofereix un llibre de cartró per la petita infància on els petits poden trasformar-se en lleó, gats, cabres, ocellls…. per acabar amb la seva pròpia imatge. un llibre divertit per fer petit teatre!!. A partir de 2 anys.
Si yo fuera un león
El Cascanueces de l’editorial Edelvives ens sorpren amb aquesta història clàssica ambientada en l’actualitat. Un llibre màgic, que juga amb el color, totes les pàgines son blaves incloses les guardes; però quan Drosselmien explica la història a Marie cadascuna de les primeres fulles son verdes. Per infants de més de 7 anys.
El hombre luna, editorial Libros del Zorro Rojo. Que passaria si un dia trobessis al bosc a l’home lluna?. Tots els científics, generals… cridarien: -Invassor, invasor!!. I, segurament que el portarien a la pressó; però ell és capaç de trasnformar-se en lluna petita i escapar-se….. I, tu vols descobrir com acaba aquest conte?. A partir de 4 anys.
Ventanas, editorial Edelvives. és tot un llibre-sorpresa!! La seva portada i contraportada tenen augmentat el volúm de les finestres i sembla que estiguis mirant a través d’elles.Quan agafes aquest conte sents als teus dits la rugositat de les fulles de paper com si toquessis les dels marcs de les finestres.
Acompanya als personatges durant el seu viatge on trobaran diferents finestres i mons i històries meravellosses, fins que caigui la nit….A partir de 5 anys.
Us espero la nit de Reïs amb les meves sabates netes, un plat de dolços i aigua.

 

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: