El Chattbook de Facebook

Ahir mateix Pete, el Gat Blau; es va apoderar del meu blog organitzant tota una Fiesta ¡Marramiau!. A ella van arribar alguns Gats de l’Editorial Lata de sal i inclús van conèixer a Jerby ratonbloguero.

És possible, que a algun moment, Pete i el seu amic gatuno Misitu, van convèncer a Jerby per tal de que els organitzara una velada nocturna a Facebook, i així va començar el Chatbook.

El primer en arribar va ser, per descomptat, Jerby que venia acompanyat del seu gran amic el Misitu, #Misituun Gat filósofo que habita a Twitter per si el devia de defensar “si les coses es posaven malament”. Al poc d’estar a la Fiesta ¡Marramiau! es va adonar de que no tenia res a témer, doncs els Gats eren imaginaris. Inclús es va atrevir a saludar tímidament al Gat Blau, pel seu color?, per la seva faceta artistica?.

 

Altre Gat imaginari comentat va ser la Leonora, una gateta de color gris que colecciona de tot. Pete, el Gato Azul, la va agafar portant-se els fanalets de formes de gats que adornaven el local imaginari i inclús es va dur algún conte a casa seva. No em fa res!, sla seva història està plena de moltes coses bones, i sobre tot ens fa reflexionar sobre l’importància del nostre propi espai.

A última hora de la velada va aparèixer del no-res i com per art de màgia un Gat singular. Ell és el protagonista d’un conte popular europeo: El gato con botas. Recopilat al 1500 per Gionanni i posteriorment per Perrault en 1697, del quual s’han editat nombroses versions.

El Gato con botas

A les onze de la nit, que jo sàpiga, va finalitzar el Chatbook al menys a Facebook; perquè aquesta nit mentre dormia vaig escoltar miols a la llum de la lluna plena. Serien els contes imaginaris de gats?

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: