El Gat de Chesmire

Alicia havia agafat els guants i el vano, que el Conejo Blanco havia llençat, es donava aire per la calor que feia però seguia fent-se petita. I, just a temps el va llençar abans d’encogir-se molt.

La seva aventura continua amb les seves llàgrimes descobrint a uns  animals amb els que comparteix una carrera molt diferent. Quan aquests marxen, apareix el Conejo Blanco i envia a l’Alicia a   casa seva a a buscar el seu vano i els guants. L’Alicia segueix sent tafanera i de nou beu d’una ampolleta i crei i creix. I, menja i menja tant que s’encogeix massa.

Ja al bosc busca que devia “menjar o beure”, trobant  a una Oruga que l’aconsella que es mengi un costat d’un bolet. I, menjant creix i s’encongeix un altre cop al mateix temps que s’apropava a una casa de quatre peus d’alçada. En aquella casa vivIa la Duquesa que tenia un gat molt especial i  a un porc com  bebé. L’Alicia decideix anar-se´n  al bosc deixant en llibertat al porc i sent sorpresa pel Gato de Chesire.

El Gato Chesire

Cuando vio a Alicia, el Gato sólo sonreía. Parece alegre, pensó ella. Pero, a pesar de todo, tenía unas garras muy largas y muchos dientes muy grandes, así que decidió que mejor sería tratarlo con respecto.

“Gatito de Chesire”, empezó a decir un poco tímida, ya que no sabía si le gustaría que le llamase así. pero él sólo sonrió más. “Bueno, le ha gustado”, pensó Alicia y siguió diciendo: “¿Podrías decirme, por favor, cuál es el camino desde aquí?” 

Jhon Tenniel

Jhon Tenniel

René Cloke (1943)

René Cloke (1943)

Dominic Murphy

Dominic Murphy

Júlia Sardà (2013)

Júlia Sardà (2013)

El Gato de Chesire la respon amb una frase en la que l’Alica no obté cap resposta concreta. L’Alicia segueix insistint amb les seves preguntes però no obté cap resposta.

Què haurà de preguntar al Gato de Chesire per continuar el seu camí?

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: