El Petit Tresor

M’encisa viatjar a llocs on pugui relaxar-me, passejar pels carrers on el temps sembla que s’hagi aturat i obrir les portes de les Llibreries Màgiques per un dia tornar.

Al poble de Vic, a un dels seus carres petits que et porten a descobrir llocs fantàstics es troba la llibreria El Petit Tresor
El Petit Tressor

En El Petit Tresor, et trobes com una nena petita que agafa  pedretes, petxines de la platja, fulles dels arbres i passen a ser els seus “petits tresors” guardats a una capsa. Llavors, et recorres el seu espai amb un esclat als teus ulls que busquen un objecte per guardar amb els seus tresors.

El Petit Tressor

Les teves pases es fan més lentes, la teva mirada es deté i trobes racons per llegir, les parets “parlen per si mateixes” amb les il.lustracions. Les seves prestatgeries omplen els teus pensaments amb idees originals de jocs, d’elements de cartró que acompanyen a un llibre.

El Petit Tressor

El Petit Tressor

La Literatura Infantil i Juvenil, present en diferents formats per totes les edats, ofereixen una excepcional selecció de llibres. L’elecció d’un d’ells es fa difícil perque molts d’ells arriben al teu cor en quan els mires, altres et conquisten pel seu format original, o en altres les seves il.lustracions et trasporten a aquella història per ser la protagonista. 

El Petit Tressor

El Petit Tresor és un espai per gaudir, per compartir moments de lectura, per formar-se i tornar tenir un  Petit Tresor a la teva vida.

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: