El tiempo del gigante

El tiempo del Gigante

“Hoy no ha pasado nada. Ni hoy. Tampoco hoy. Aquí nunca pasa nada. Tal vez un mosquito, pero nada. Los días son como los pinos. Parecen todos iguales.
¿Será siempre así?”

Les hores van passant al llarg dels dies, que se segueixen els uns als altres formant un mes. Cada mes deixa pas a un altre, a un altre i un altre i … les estacions arriben a les nostres vides amb les fulles en els sòls, el fred de la neu, els colors de les flors i la calor de la plata, component un any. Cada any que acaba recordrm aquells moments viscuts i amb l’any vell en sonar les dotze campanades l’any nou s’inicia amb els nostres millors desitgos.

Moltes vegades durant el trascurs d’aquest temps de segons, minuts, hores …. mirem al nostre voltant i pensem “Hoy no ha pasado nada”. El temps trascorre per les nostres vides en les què tenim la convicció de que “Aquí no pasa nada”.

El tempo del gigante ens parla del nostre temps, en el que les petites coses ocorren al nostre costat com una flor que s’obre, en el què “los días nos parecen como los pinos que son todos iguales”.

És un llibre  per a gaudir de la bellesa del nostre temps en el que podem parar-nos a descobrir les coses més petites i importants de la vida.

El tiempo del gigante

El text de Carmen Chica i les il-lustracions, cinc d’elles premiades, de Manuel Marsol es conjuguen per oferir de forma natural la bellesa d’aquest àlbum il.lustrat amb el qual tant els nens com els adults podrán gaudir-lo amb calma, parant-se en cada pàgina, en cada frase, en cada imatge i deixant que el temps trascorre sense cap pressa.

El tiempo del gigante

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

1 Comment Added

Join Discusion
  1. Aquest llibre np el coneixia i m'ha fascinat molt tant les seves il.lustraccions com la teva resenya Una salutació
    23 Setembre, 2016 Respon

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: