Els contes viatgers IV

Els Llibres d’imatges han estat els protagonistes a l’última sessió del  Taller de Contes. Paraules que volaven per la sala i jugaven amb les imatges dels cotxes, de les plantes, del mar, dels dracs … produien riures, mirades atònites i caricies a les pàgines dels contes.

Entre tots llibres d’imatges, els contes viatgers han estat:

El desastre

  • Autor/a: Claire Franek
  • Editorial: Ekaré, 2002
  • Idioma: Castellano

El desastre

Presenta al lector una succesió desenfrenada d’esdeveniments que començen amb una simple frenada. Es complica amb l’arribada d’ambulàncies, bombers i policies.

El desastre

I empitjora quan un tren ple d’animals se suma al caos i s’escapen els passatgers. Una història amb ritme i amb una solució inesperada. El text, el seu tractament tipogràfic i les il.lustraccions acentuen el dramatisme i van carregant d’emoció l’atmòsfera, fins recuperar la calma al final de la història.

La Ola

  • Autor/a: Suzy Lee
  • Editorial: Barabara Fiore Editora, 2010
  • Idioma: Castellano

La ola

Narra la història d’una nena petita que visita el mar per primera vegada. La petita en tot moment està acompanyada se-alejaper cinc gavines que se situen darrera d’ella imitant totes les seves accions.

 

 

 

El segon protagonista d’aquesta història és el mar. Amb ell la nena juga, es riu d’ell portant-se una bona capbussada i rebent de la calma de les seves oles petites petxines.

La Ola

El final és pausat i tranquil, en el que la nena s’acomiada amb la seva mà del mar, que ara es mostra calmat, com si volgués acomiadar-se d’ella també.

La ola

I, amb aquests Contes Viatgers, acomiadem el Taller de Cuentos a la Sala Fènix.

Ha estat un plaer compartir amb totes les famílies moments màgics,  amb els seus petits sonriures, mirades i contes.

Fins la propera trobada, us envio Pols de Fades, i us convido a que sigueu compartint amb els vostres fills moltes lectures.

 

 

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: