Els óssos amics

els óssos amics

La portada d’aquest àlbum infantil, editat per Takatuka, està tan plena de color que fa que la teva mirada s’aturi a contemplar-ho i les teves mans van directes a les seves pàgines, en les que les frasses són senzilles, clares i juganeres.

La seva història marcada per les il.lustracions d’Hildegard Müller, plenes de colors vius, entre les que destaquen el blau i el groc porten al lector a seguir el ritme marcat conjugant-se clarament amb les paraules  remarcades en majúscules: AMICS/ TOVET/ MEL/ ABELLES/ PATINET/ UAU!/ AVORRIT/ CLONC!/ CRAC!/ NOU 

Els óssos amics, ho fan tot junts, no se separen ni per dormir ni per jugar, ni per anar a buscar mel. Però,un dia en Punxegut troba un PATINET i aleshores pensa que és ABURRIT jugar a fet i amagar, buscar mel …. Clar!, que aquest PATINET no dura molt i quan es trenca en Punxegut explica als seus amics plorant que li ha passat. Aquests sesnse pensar-s’ho l’ajuden a deixar-ho com NOU.

La última il.lustració que tanca aquesta petita aventura et deixa amb un sommriure dibuixat a la boca i les ganes de compartir amb els teus amics altres aventures.

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: