Et regalo un conte

Resulta, que en uns dies o com a màxim dues setmanes, molts de vosaltres estareu esperant la nit màgica de Nit de Nadal o Reïs a la que regreseu a la vostra infància compartint els riures, els somnis, les il.lusions i els regals que us han obsequiat. 

Per les Fades és diferent, la nostra màgia es desperta amb l’alba del matí i finalitza al caure el sol, encara que algunes Fades ho fan a l’inrevés surten al capvespre fins a la sortida del sol. Això assegura que tots els dies alguna persona rep un “toc de vareta”.

Un “toc de vareta” pot ser trobar-te amb aquell amic que feia anys que no veies, quedar amb la teva parella per passejar per la platja, prendre cinc minuts de relax per a tu, que aquella planta que semblava pansir torni a renéixer … en fi la llista és llarga.

El meu “toc de vareta” per aquestes vacances Nadalenques serà regalar un conte de la meva maleta a un blogero/a.

Us explico com:

  • El primer conte serà publicat en aquest blog el dia 24 de desembre,  i regalat a un blogero/a al quin anomenaré i posaré el seu enllaç
  • Dit blogger publicarà un altre conte al seu bloc enllaçant a aquest blog, i afegeix l’enllaç d’un altre bloger/a al qual regala el seu conte
  •  El tercer bloguer publica el seu conte, afegint els enllaços del blocaire que li ha regalat el conte, l’amfitrió de la iniciativa i del següent bloc al que li regala el conte; i així successivament.
  • L’últim bloc que publiqui farà el seu regal de conte a aquest bloc.
Regaleu un conte per aquest Nadal?

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: