Hablando con mis coletas

 

És curiós com la lectura d’un llibre et pot donar les claus per aquelles portes tan tancades que pensaves que mai més podries obrir-les.
“Hablando con mis coletas”, t’ofereix aquestes claus màgiques dins de quinze contes. La protagonista, Tana es troba amb una nena “Coletas” i juntes emprenen un camí. Tana té moltes preguntes sense respostes, molts dubtes……. Coletas, li va explicant petits relats que cadascú d’ells conté una clau diferent per a cada porta.
Tú, només deixa’t portar per les seves protagonistes, elles et guiaran al teu camí personal i a mesura que hi trobis una porta tancada agafa la clau del conte que hi necessitis i utilitza-la!!. N’hi ha per la positivitat, per l’aprenentatge, per escoltar-nos a nosaltres mateixos, per la pors, per l’amor …… En tens fins a 15, segur que alguna de les teves portes quedaran obertes i et sentires millor.

El llibre té una portada plena de colors com la vida mateixa, les seves pàgines estan escrites amb el cor i amb les emocions de l’autora Magdalena Gironza, les il.lustracions d’Eva Campos Suárez enmarquen el títol de cada conte i acompanyen al text durant els seu trajecte.

“Hablando con mis coletas”, encara no es troba a les llibreries, necessita la teva ajuda per poder fer possible la publicació de 200 exemplars. A la seva pàgina oficial
http://deliasm13.wix.com/creatividadlibros trobareu diferents paquets que ofereixen una versió en PDF del llibre o en paper, una il.lustració, agraïments i làmines per pintar.

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: