Infants a la biblioteca amb l’Alicia al País de les Maravelles

Des del 14  al 30 de setembre, els col.legis de Primària de la ciutat de Zamora estàn convidats a l’activitat que organitza la Biblioteca Pública de Zamora.

És una activitat pels infants que començen a llegir. Per molts d’ells és una primera visita a la biblioteca divertida en la que els ensenyen com fer-la servir, els llibres i audiovisuals que poden trobar per ells. Se’ls presenten llibres bonics i curiosos per atreure la seva atenció, que se ho pasin bé i que s’animin a volver.

Talleres Alicia

Aquest any, es celebra el 150 aniversari del llibre Alicia al País de les Maravilles, de Lewis Carroll, un clàssic universal ple d’humor, imaginació i sense sentit, considerat un dels textos més influients de la literatura infantil i juvenil de tots els temps. per aquest motiu, Alicia convidarà als infants a viatjar al País de les Maravelles a través de diversos jocs a la pissarra digital interactiva, amb la finalitat que aprenguin a utilitzar la biblioteca de forma lúdica.

Els professors que estiguin interessats han de concertar dia i hora a la Biblioteca. Podeu trobar tota la informació a la seva pàgina web.

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: