Jugant al Saló del Llibre

Avui comença l’Any Nou ple de noves energies i il.lussions, i avans d’ahir va ser un d’aquells dies que guardarè dins del meu cor.

De vegades, aquelles il.lusions que portes dins teu, surten com si hagessin estan esperant el dia perfecte per sortir i fer màgia. I, aixó és le que va passar al Salón del Libro Infantil y Juvenil de Madrid.

La maleta de la Lili es va obrir amb dues popostes, una pel mati i altra per la tarda per Jugar con los Cuentos i donar l’oportunitat de que els infants fossin els protagonistes.

Una proposta propera als infants més petits amb contes per mirar, tocar i escoltar, combinada amb una activitat paralel.la per pintar mandales i punts de llibre de personatge de contes.

Mandalas de contes

Després de dinar, vaig tenir l’oportunitat de conèixer a Pilar Novillo que també jugava amb els infants i les paraules. “Platero busca poemas”, una activitat de poesia infantil, en la que els participants van gaudir construïnt  poemes.

Platero busca poemas

Les emocions es sumaven quan Javier, el presentador de Menudo Castillo, diu el meu nom en directe!! i s’inicia una petita entrevista en la que vaig gaudir molt, i vaig tenir l’oportunitat de veure com els infants eren protagonistes fent les seves propies preguntes. I, si sóc sincera, algunes les vaig haver de pensar més.

 
Entrevista en Menudo Castillo

L’última sessió de la Lili va ser una hora abans de tancar les portes del http://salondellibroinfantilyjuvenil.com/, amb ella van acudir families amb fills molt petits i la pols de fada va fer de les seves. Les cançons iniciaven l’apropament, els contes ritmats feien que els infants poguessin ser protagonistes a través de petites accions, les mirades atentes a les paraules i els seus sonmriures van omplir La maleta de la Lili.

Taller de contes

La maleta de la Lili, va tornar cap a Valladolid a continuar el seu viatge compartint histories, contes i pols de fada. I, us recorda que només cal que obriu els vostres cors per que les paraules que porten els contes us facin volar i sommiar amb persontages i històries fantàstiques.

El meu dessig per aquest any 2015: Deixar que una petita part de vosaltres sigui un nen/a.

 

 

  

     
La maleta de la Lili, volvió a Valladolid a continuar su viaje compartiendo historias, cuentos y polvos de hada. Y, os recuerdo que solo hace falta que abráis vuestros corazones para que las palabras que llevan los cuentos os hagan volar y soñar con personajes e historias fantásticas.

Mi deseo para esta año 2015: Dejad que una pequeña parte de vosotros sea niño/a.

Si queréis más sobre Cuentos y Mandalas

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: