La guerra perduda

Les guardes de La guerra perduda, es presenta als dos protagonistes d’aquesta historia, a la de davant el general amb el seu cavall Bucèla!. I, a la guarda de darrera l’almirall amb la ullera de llarga vista.


L’autor Agustín Comotto, ens situa la historia de dos homes que han perdut la seva guerra i que no la troben per cap lloc. Buscant i buscant es topen, l’un a cavall i l’atra amb un vaixell de guerra, recorden el bons temps de les guerres i s’acomiaden donant-se sort.

Però, de sobta! tant l’almirall com el general van trobar allò que estaven buscant: Una guerra!!, doncs tots dos s’ataquen l’un a l’altra fins que s’enfosen al mar.

Fins aquell moment els dos estaven conveguts que per fi havien trobat la seva guerra perduda, i l’havien guanyat . . . o perdut!, segons com es miri.

Agustín Comotto juga amb les illustraccions plenes d ecreativitat i divertides tan com ho fa amb el text, presentant-nos una fàbula però en comptes d’allecionar-nos ho fa amb un tó irònic i divertit, que en tens de ganes de tornar a llegir la historia

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: