La màgia a la literatura fantàstica

El passat dimecres dins del Festival Liker Art, en Mau Mau, els mags van aparèixer de la mà de Gonzalo Zalaya

Circe

 

La seva primera convidada és una fetillera del mar Egeo. Ella és Cincer, seductora i bella. Utilitza pocions per transformar a les dones que visiten la seva illa en un monstre, i els homes en animals.

Loki

 

 

 

 

Loki, és un mag bromista , protector dels nens. Té el poder de canviar de forma i es representa amb els llavis cosits .

 

 

Merlín

 

 

De Merlín  procedeixen la majoria de les històries de màgia que coneixem. Pot controlar el seu propi envelliment a la seva voluntat i és especialista a guanyar guerres amb la ment.

 

 

 

 

 

Morgana

 

 

 A Morgana se li associa amb la deessa de la mort cèltica . És la més gran de les nou germanes que regnen Avalon . Fidel amiga d’Arturo al que protegeix de totes les fal·làcies que es difonen a Camelot .

 

 

 

 

Mentre que Gandalf és un mag d’acció, un caminant i un guia sobri i serè que representa la vellesa rigorosa ; Saruman és un científic demagog que sent fascinació pels que tenen més poder.

Gandalf-Saruman

En Terramar hi ha un mag poderós , beneït amb el do de bons amics , que s’enfronta a les seves debilitats i al seu pitjor enenmig que és el mateix : Gavilan

Gavilan

Harry Potter és capaç de dominar la voluntat i forjal a seva personalitat. Dumbledore és un mag academicista i visionari que s’adapta als canvis. Lord Voldemord és el més gran de tots perquè aconsegueix escapar de la mort. Acaba sent víctima del seu propi poder.

Harry Potter-Dumbledore-lord

El viatge a través de ” La màgia en la literatura fantàstica” de Ronins Literarios ha estat molt especial , espero poder fer un altre molt aviat.

 

 

 

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: