L’art de sanar mitjaçant els contes

 

Aquest cap de setmana, a Barcelona l’AICU (asociación Iberoamericana de Cuentoterapia), organitza el primer Taller de Formació en Cuentoterapia “Sanar a través de los cuentos”.

L’AICU, està formada per un equip de professinals en psicologia, terapeutes en diferents àrees i creada pel psicòleg i terapeuta Lorenzo Antonio Hernández.
L’Associació té onze fins, i entre ells, personalment escolleixo dos. El 8. Recollir, protegir i donar a conèixer els contes de tradició oral i els contes meravelllosos dels nostres respectius àmbits geogràfics. I, el 9. Donar a conèixer i difondre tots els contes que tenen com a finalitat el creixement de les persones.
 
Aquest primer Taller de Cuentoterapia, va dirigit a psicòlegs, terapeutes, treballadors socials, educadors, bibliotecaris, contacontes, i a totes aquellles persones que estiguin interessades en els contes o al seu creixement personal.
Un Taller molt interessant per conèixer L’art de sanar mitjaçant els contes, Si esteu interessats en aquest tema , no deixeu d’inscriure- us http://www.cuentoterapia.com/curso/introduccion-a-la-cuaentoterapia-barcelona/

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: