Le Wolf: La Maison de la Littérature de Jeunesse

Les Mansions estan plenes de misteris, d’escales de cargol et porten fins a grans altures des de les que pots veure les estrelles i la lluna. Moltes d’elles estan abandonades, altres sembla que viuen éssers extraordinaris com El Llop que habita a la Maison de la Littérature de Jeunesse, situada en un dels carrers de Brussel·les.

Le Wolf des que obre les portes udola, et crida, et convida a que passis per el seu cau en un bosc ple de lectures, trepitja les fulles caigudes dels seus arbres per descobrir el poder dels llibres.

Muriel i Anne són les encarregades d’aquesta cau plena de projectes entre els quals destaca Le Juke-box à histoires: un concepte de lectura en veu baixa d’un àlbum prèviament seleccionat per una pantalla en una petita cabana. EL públic podrà gaudir-les en francès, holandès, anglès, alemany, italià i japonés.

Le juke-box à histoires

El seu Bibliothèque insolite proposa a nens i adults una selecció de llibres per a nens “els favorits”, pop-up llibres, àlbums gegants o petits, i alguns clàssics, que es poden consultar de dimarts a diumenge des de les 10 del matí fins a les sis de la tarda.la bibliothèque
Per matar el teu fam de llop, el cau t’ofereix seu menjador de l’Àvia de la Caputxeta Vermella, oferint consells saborosos. A La Cantine du Chaperon podràs assaborir plats de tot el dia amb salsa de conte de fades, endolcits durant la setmana i caps de setmana dolços i saborosos: te de bruixes, llet de dracs, xocolata calenta dels nans, Fondue de la Ventafocs, sopa Golden Boucle, cistella de la Xarxa Riding Hood, snack gourmet Hansel i Gretel, brunch Loup i altres delícies d’ogre …
la cantine du chaperon
Si vols una visita especial al seu bosc visita alguna de les L’expo de la literatura juvenil que a llarg de l’any Le Wolf presenta distribuïdes en les diferents sales. Encara tens temps fins al 15 d’Octubre! per gaudir de la de Christian Kingue, i la següent s’inaugura el 18 de Novembre.

Jo vull tornar a udolar dins del cau de Le Wolf, em acompanyeu ?

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: