Menudo Cuento

De vegades la màgia de les Fades et guia a llocs que no haguessis descobert sense el seu ajut , en els que hi tornes a trobar la teva infantessa i els teus records dels contes tornen al teu cor.

Part d’aquesta màgia segueix viva a la llibreria de Yecla, un poble de Murcia. El seu aparador petit i delicat et convida a passar, a obrir la seva porta i la teva.

M’acompanyeu?

Libreria Menudo Cuento

 

Escaparate

Escaparate de Menudo Cuento

Menudo Cuento et proposa a passetjar pel seu espai, i poc a poc la teva mirada es va dirigint a racons molt especials, com el petit cistell de titelles de contes, que miren per veure qui ha vingut a visitar-les, i pot ser a portar-se una d’elles.

Marionetas pequeñas

I, just al costat d’aquests petits personatges que cobren vida amb esl teus dits, tota una taula amb una bona selecció d’àlbums infantils.

Álbumes ilustrados

A l’altra banda hi han unes capses de Fades que comparteixen espai amb un Drag de color vermell, que vigila constantement els contes que estàn allà.

Las Hadas y el dragón

Les teves emocions et porten de nou l’inici de la llibreria, descobrint un gat blanc que descansa sobre la taula de literatura juvenil. I, mireu a sota!!, ja vereu que s’amaga!!

Literatura Juvenil

 

Pequeñas Hadas

Pequeñas Hadas

Per ùltim, al taulell està María, amb la seva il.lusió que manté elseu somni, i amb les seves petites Fades, que fan de Menudo Cuento una llibreria molt especial.

 

Menudo Cuento

C/ Pascual Amat, 47

Yecla, Murcia

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: