Mousse

Mousse

Mousse

Aquest ratolí de Finlandia ens atrau amb la seva figura negre protagonista de la portada i de la història, a  obrir les seves pàgines de cartró, i  a pasar un dia amb dos animals. La vida del quals és molt similar a la dels infants que  surten, esmorzen, juguen, es dutxen, veuen una mica la televisió i se’n van a dormir aviat per començar millor el dia següent.


El seu autor i il.lustrador Oli TANNINEN és un disenyador gràfic filandés que als anys 50 renova la tradició de les històries infantils, amb la seva narrativa basada en la imaginació. És una técnica d’il.lustració original i inusual. Molts dels seus títols han estat reimpresos en Octava. Les idees de Tanninen resalten coses que li son familiars a un nen. L’esquema de color és fresc i  personal, i   l ‘humor i la franquesa de les seves històries atrauen tant a infants com a adults.

No obstant, Mousse, és molt més que un llibre per petis lectors, ja que conta amb una particularitat que afegeix a la història visual la posibilitat d’escoltar-la tal i com està narrada o en versió instrumental.

El compositor de posar aquesta deliciosa música que ens evoca a la nostra infància en la que cantàvem i jugàvem “El Joan petit quan balla” és Ludovic ROCCA , que s’atreveix amb les seves exploracions de so inclosses dins d’aquest llibre.

I, per últim, la melodiosa veu de Romane una nena de 8 anys habitual en les gravacions de so dels medis de Benjamin. Després de duos amb Bérenger (Pompons Clic Clac), ella possa la veu a Mousse.

Mousse

Mousse després de recuperar-se de la jornada amb un bo somni decideix viatjar amb els seus amics en busca noves aventures voleu anar amb ell? . Només us cal un bon cotxe amb els vostres companys per emprendre el camí i el CD de fons d’aquest llibre per ambientar el trajecte.

AU REVOIR!

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: