Nemo. Llibres per nens

Estic segura que molts de vosaltres heu crescut llegit “Veinte mil leguas de viaje submarino”. On, el seu personatge principal Nemo recorre els mars al Nautilus investigant i explorant.

Aquest capità, té a la ciutat de Barcelona una llibreria especilaitzada en literatura infantil i juvenil. en la que podràs investigar quins llibres t’agraden més, i explorar tots les seus racons plens de contes, àlbums il.lustrats, titelles i molt més!!

El Ramon, el propietari del local, és escriptor de literatura infantil i decideix al 2013 obrir les portes d’aquesta llibreria.

Tot l’espai d’aquest llibreria et recorda a aquelles cases petites de fusta on a la llar de foc l’avia, la mare, la tieta . . . explicaven contes i els infants s’apropaven a l’escalfor de les histories.

L’espai està dividit en tres zones. De seguida que entres a mà esquerra  hi ha un fanal de petites titelles que acompanyen als llibres pels més petits.

A l’altre part, està dedicada a l’àlbum il.lustrat on una maleta oberta et deixa descobrir quins àlbums s’amaguen.

Si has trobat algún conte interessant, si vols mirar durant una estona aquells llibres que t’han cridat l’atenció, ho pots fer al racó acollidor.

Però, si la teva recerca es tracta d’àlgun llibre per fer manualitats busca i remena a la prestatgeria
d’Activijocs. Aquí, hi pots trobar  àlbums per colorear com el “Mini álbum para colorear y garabatear”. Ves amb compte !, doncs si ho obres . . . ja no el podràs tancar.
Passa per Nemo i descobreix el món dels llibres per a nens
C/ Madrazo, 49
Barcelona

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: