Pete el gat

Pete el gat

Pete el gat és l’ùltim inconformista gat blau, pintat per l’artista, James Dean. Dean va nèixer al 1957 en Fort Payne, Alabama. Es va enamorar de l’art des de ben petit mentres creixia veient al seu pare, un artista autodidacta, reproduir  l’art com un hobby. Dean va estudiar ingeneria a la Universidad d’Auburn, Alabama.

En 1999, Dean va adoptar un gat negre posant-li el nom de Pete. A partir d’aquell moment es va convertir a la seva font d’inspiració. A Pete, se’l coneix pel gat més modern, sent considerat una peça d’art tan si condeix un vell autobús VW, com tocant la guitarra o amb les seves sabates vermelles…

A més  a més, les aventures de Pete el gat no terminen amb l’art, sent Eric Litwin, l’escriptor de posar el text per les il.lustracions de James Dean, donant peu a diferents llibres on una historia es conjunta amb una enganxosa cançó.

pete-el-gato

Aquest gat blau ens trasmite, amb les seves sabates blaves que van canviant de color a mesura que la seva aventura es fa curosa, l’actitut optimista que hem de tenir davant de les coses que ens sucedeixen al llarg d’un dia, d’una setmana, d’un mes, en definitiva al llarg de la nostra vida.

No importa si les nostres sabates blanques es posen vermelles com les maduixes, blaves com els navius o marrons com el fang. Allò que realment importa és com afrontem aquestes situacions, si ho fem queixant-nos: NO, pot ser un altre cop, m’ha tocat a mi!; o de forma positiva i aprofitant els canvis que es produeixenen elles, per seguir el nostre camí creixent personalment.

Pete el gat, decideix al seu llibre  que malgrat les seves ficades de potes, continua el seu camí cantant una cançó. Per si vosoltres també la voleu cantar mentre vostres ficades us acompañen en la vostra vida aquí teniu l’enllaç:

Pete el Gato

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: