Projectes Culturals

Si la vostra empressa/escola . . . té interès pels Contes, si us apassiona explicar un conte, si voleu conèixer les ùltimes novetats en Literatura Infantil i Juvenil,, si us agradaria compartir els teus contes preferits…. aquest és el vostre.

Obre La maleta de la Lili, mira i busca alló que necessitas o alló que t’agradi, tens per triar,

Tertulies de Contes: Apropa’t al món de la Lteratura Infantil i Juvenil, xerrant sobre les ùlimes novetats.

Confundiendo Historias: Tria el teu conte preferit ja sigui inventat, aquell que t’explicaven quan eres petita, aquell que t’han recomanat, aquell que cada vegade que l’obres el teu cor s’omple de màgia, aquell que….. Tot s’hi val!!. Contes curts, llargs, divertits, clàssics, nous…. Agafa’l i vine a passar una tarda on compartirem tost junts els nostres contes.

Curs com explicar Contes

Un curs molt pràctic, en el que coneixeràs tècniques per explicar, aprendràs a seleccionar contes i descobriràs que tú també hi pots explicar-ho.

i, tu com estas

 

 

 

Projecte: I, tu com estas?  Pensat i realitzat per l’etapa de 0 a 3 anys. Treballar les emocions, expxresar-les i potenciar aquelles positives amb la base dels contes.

 

 

 

 

Projecte: Maletes viatgeres Per treballar aquells contes que s’inclueixen dins la programació dela primera etapa d’Infantil ( de 3 a 6 anys)

Animació a la lectura  Els contes a l’aula i a la biblioteca escolar. Eines per seleccionar i potenciar l’ús del conte. Tant per Escola Bressol com per CEIP

Xerrades