Rabia

Rabia

Algunes vegades sense saber com dins de nosaltres neix una petita emoció de color vermell intens que ens omple d’amargura i tensió. Ens sentim empipats amb el món i pensem que tothom té la culpa d’allò que ens passa.

Estem tan tancats que no busquem soluccions ni ajut i ens quedem amb aquest sentimient que va creixent i creixent fins ocupar tot el nostre cos i ànima. Llavors, aquesta Rabia intensa s’encomana amb només apropar-se qualsevol per ajudar-nos.

Rabia (3)

 

 

Rabia (4)

I, per suposat una vegada que aquesta Rabia passa a un èsser viu, per molt petit que sigui, va creixent al seu interior que torna a encomanar a quasevol que es trobi pel seu camí fent-se cada cop més gran.

Rabia (5)

Aquest àlbum de Cinta Villalobos, utilitza de forma precisa el text para remarcar la reflexió sobre el tema tractat amb un ús simbólic del color que resalta l’estil gràfic del relat, fent d’ell tota una proposta en la que ja la pròpia portada del llibre parla per si mateix.

La Rabia té tant poder que fins aquells llocs i cors tranquils s’omplen d’aquest sentimient on tot passa a ser de color vermell com ella.

Vigileu! de no agafar cap flor vermella ni portar aquest sentimient fins el vostre cor i llar que fins aquell mateix momento era assosegat.

Rabia (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: