Taller de Contes

Quan obro la meva maleta i començo un conte amb ” Un dia …”, veig com les mirades dels més petits s’omplen de màgia i il.lusió. Poc a poc, les paraules volen per l’aire i es converteixen en emocions que es comparteixen amb ess seus riures.

cuentos-emociones

Sempre, hi ha aquell petit que gatejant aconsegueix arribar fins el cistell dels contes i els mira, els manipula i els agafa davant la mirada segura de la seva mare.

Els petits a la faldilla de les seves mares riuen amb elles, miren atentament tot el que passa, el nou conte que surt de la maleta, el titella que s’apropa per donar-los un petó i la mùsica que els acompanya . . .

Tot això ocurreix al Taller de Contes, una proposta per familíes amb infants entre zero i tres anys, a la Sala Fènix de Barcelona, els mesos de novembre y decembre.

cartel-taller-de-contes-

I, si viviu prop de Bordils, el 14 de novembre, a l’Associació Girallunes també podeu gaudir del Taller de Cuentos.taller contes  novembre

La maleta de la Lili, us espera per compartir amb ella un temps i un espai on els contes i els vostres fill@s són els protagonistes.

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: