Titelles a Lleida

El diumenge vaig anar a Lleida, i vaig visitant la Fira de Teatre de Titelles, quan de sobte pel carrer s’escoltava el so d’una flauta.

La gent obria pas per veure que passava.

Un personatge de conte havia arribat de terres llunyanes portant darrera un seguit de petits animals no gaire agradables.

Era el Flautista d’Hamelin!.  Però, com era possible, que hagués vingut de tan lluny? i, perquè hi era a Lleida?

A cau d’orella se sentia que venia a quedar-se, d’altres comentaven que només estava de pas . . .I, fins i tot, les titelles dels artesans miraven com si vulguessin afegir-se a la festa.

Fos com fos, el Flautista va fer sonar la seva flauta i les rates van començar a ballar. La gent feia palmes al compàs fins que el Flautista va treure les ratoneres. Aleshores, les rates es van aturar, temint el pitjor.. .

La música va sonar de nou i les rates van continuar el seu camí. I, algunes titelles també van voler viatjar per terres llunyanes com el Patufet que viatajaria fins a Nova York, el Sant Jordi amb la seva princessa i el drac corresponent s’havian apuntat per anar cap Barcelona, i d’altres que no van voler dir on anaven per si de cas.
Totes elles, havien deixat el seu passat, com titelles de Bufallums

Ningú sap on han anat aquestes rates grans i peludes,  així si us les trobeu demaneu pel Flautista D’Hamelin, que ell us alliberarà.

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields