Un conte per Nadal

Arriben aquestes dates on  les botigues obren fins hores inimaginables, en les que els carrers estàn plens de llums, en les que els infants s’aturen a cada aparador de joguines i costa treure’ls  per trobar el seu regal per Nadal.

Moltes de las cartes per al Pare Noel i els  Reïs Mags contenen un llistat de joguines de tot tipus: cotxes, ninos, construccions, trencaclosques.. Però, i els llibres?, els contes?

I, encara que estic segura de que molts de vosaltres coneixeu llibreries especialitzades on podeu trobar joies, aquesta vegada us vull recomanar un nou format: el Conte Personalizat.

GEMSER LIBROS PERSONALIZADOSun projecte de, Mercedes, Mercè y Georgina, tres dones unides per una empressa familiar en la que els continguts són triats del fons editorial de Gemser Publications i que tenen com objetiu fomentar els valors mitjançant els contes.

gemserlibrospersonalizados

Aquests contes personalizats,  ajuden a las families i als mestres a acompanyar al camí de l’educació. I, a més a més, fan que el teu fill/a sigui el protagonista de la història triada.

Per aquestes dates podeu triar entre:

La Navidad, ens proposa descobrir que aquesta època tan especial és més que comprar regals, i que podem compartir-la amb la nostra solidaritat.

María y la Navidad

El invierno, està a punt d’arribar amb els seus dies nevats, les seves nits fredes als carrers de la nostra ciutat, i càlides dins de les nostres cases i cors . I, tú què saps d’aquesta estació?. Tú mateix ho pots descobrir.

Que sabes del invierno

Los Reyes Magos, amb la seva història, ens trasporta a conèixer la força de l’amor, i com només amb ell podem fer que el nostres Nadals siguin especials.

Gonzalo y los Reyes Magos

Quin d’ells inclouràs a la teva carta d’aquest Nadal?

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: