Una noche, un gato …

Una noche, un gato...

Todos los papás gato esperan angustiados la noche que sus hijos salen solos por primera vez. No se lo impiden, es una regla de oro. Pero, a veces, están tan nerviosos que les siguen a distancia.

Así, Groucho un petit gat ha decidit fer una  de les passes més importants de la seva vida: aventurar-se sol dins la nit. Els seus pares encara que estàn atemoritzats doncs la ciutat està plenade perills, sabem que prohibir-li sortir aquella nit seria un deshonor.

Una noche, un gato ...

Es tracta d’un relat de descoberta, de creixement personal,  en el que els pares deixen, encara que els hi costi, i passen a un segon plà per si els necessiten …

Pommaux toca el tema paternal de forma original, en la que l’humor salpica les accions del padre, que segueix a Groucho a l’ombra “protengint-li d’algunes situacions”, i deixant que el seu propi fill solucioni la trobada amb una terrible rata.

Una noche, un gato ...

Amb àire de cómic, utilitza vinyetes amb gran nitidesa en las pàgines, omplint tot l’àlbum amb una magnifica fotografia en la que les escenas nocturnes són les protagonistes destacant per la seva expresivitat i per la seva força simbòlica.

Una noche, un gato…, d’Yvan Pommaux publicat originalment en 1993 per L’École des Loisirs, és una història amb la créixer és tota una aventura que voldràn repetir.

Una noche, un gato...

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: