Vamos a cazar un Oso

 Vamos a cazar un Oso

Vamos a cazar un Oso, amb la seguritat del personatge major sorprèn i convida al lector, comença aquest àlbum d’Ediciones Ekaré que recrea una cançó infantil de tradició anglesa convertida en text pel poeta Michael Rosen.

Les il.lustracions d’Helen Oxemburry es presenten  a doble pàgina combinant les de carbonil amb el text principal, i les d’aquarel.les, amb les onomatopeies relacionades amb els diferents escenaris que els protagonistes han de travessar.

Vamos a cazar un Oso

Al seu viatge fins la cova de l’Os, van trobar alguns perills que es resolen amb humor i amb la figura del personatge que encabessa el grup. Per mi, aquest personatge és el germà major, aquell que té la força per empènyer la resta del grup, per indicar-los el camí a seguir i formar part de les seves aventures, encara que hagi crescut.

Vamos a cazar un Oso

La falta de la figura materna marca també l’ambient aventurer en que es mou tota la història, oferint als petits la possibilitat de ser els  propis protagonistes sense la protecció de les seves mares.

Vamos a cazar un Oso

La tensió augmenta en el moment en que entren en la cova. I, després, una ràpida volta enrere passant pels mateixos escenaris, al revés, en forma de còmic fugint de l’Ós marquen el ritme del seu final compartint cobijo tots els personatges dins d’un llit.

Vamos a cazar un Oso

 

“Una Fada, una maleta i ... pols de Fada! Si voleu contes, contacteu amb mi.

— La maleta de la Lili

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields

%d bloggers like this: