Contes per Reis Mags/ Cuentos por Reyes Magos

Estimats Reis Mags,
Aquest any he viscut moltes experiències i he tingut l’oportunitat de veure com les mirades dels infants s’omplien de brillantor.         
Pel proper any m’agradaria que em portessiu una mica de la vostra màgia, doncs tothom sap que vosaltres sou capaços de tot!!. Així, la meva fada i jo podrem arribar a més llocs, a més biblioteques, a més…..
Sisplau, em podrieu portar alguns d’aquests contes:
Si yo fuera un león, editorial Lóguez. Un altre vegada l’autora Isabel Pin ens ofereix un llibre de cartró per la petita infància on els petits poden trasformar-se en lleó, gats, cabres, ocellls…. per acabar amb la seva pròpia imatge. un llibre divertit per fer petit teatre!!. A partir de 2 anys.
El Cascanueces de l’editorial Edelvives ens sorpren amb aquesta història clàssica ambientada en l’actualitat. Un llibre màgic, que juga amb el color, totes les pàgines son blaves incloses les guardes; però quan Drosselmien explica la història a Marie cadascuna de les primeres fulles son verdes. Per infants de més de 7 anys.
El hombre luna, editorial Libros del Zorro Rojo. Que passaria si un dia trobessis al bosc a l’home lluna?. Tots els científics, generals… cridarien: -Invassor, invasor!!. I, segurament que el portarien a la pressó; però ell és capaç de trasnformar-se en lluna petita i escapar-se….. I, tu vols descobrir com acaba aquest conte?. A partir de 4 anys.
Ventanas, editorial Edelvives. és tot un llibre-sorpresa!! La seva portada i contraportada tenen augmentat el volúm de les finestres i sembla que estiguis mirant a través d’elles.Quan agafes aquest conte sents als  teus dits la rugositat de les fulles de paper com si toquessis les dels marcs de les finestres.
Acompanya als personatges durant el seu viatge on trobaran diferents finestres i mons i històries meravellosses, fins que caigui la nit….A partir de 5 anys.
Us espero la nit de Reïs amb les meves sabates netes, un plat  de dolços i aigua.

Queridos Reyes Magos,
Este año he vivido muchas experiencias y he tenido la oportunidad de ver como las miradas de los niños se llenaban de brillo.´Podríamos llegar a más sitios, a más bibliotecas, a más…
Por favor, me podríais traer algunos de estos cuentos:
Si yo fuera un león, editorial Lóguez. Otra vez, la autora Isabel Pin nos ofrece un libro de cartón para la pequeña infancia en el que los pequeños se pueden trasformar en león, gatos, cabras, pájaros…. para acabar con su propia imagen. Un libro divertido para hacer ¡pequeño teatro !. A partir de 2 años.
El Cascanueces de la editorial Edelvives nos sorprende con esta historia clásica ambientada en la actualidad. Un libro mágico, que juega con el color. Todas las páginas son azules incluidas las guardas. Pero cuando Drosselmien explica la historia a Marie cada una de les primeras hojas son verdes. Para niños de más de 7 años.
El hombre luna, editorial Libros del Zorro Rojo. ¿Que pasaría si un día encontraras en el bosque al hombre luna? Todot los científicos, generales… gritarían: -Invasor, invasor!!. Y, seguramente que te llevarían a la prisión; pero el es capaz de transformarse en luna menguante y escaparse…. Y, tú ¿quieres descubrir cómo acaba este cuento?. A partir de 4 años.

Ventanas, editorial Edelvives. Es todo un¡ libro sorpresa!. Su portada y contraportada tienen aumentado el volumen de las ventanas y parece que estés mirando a través de ellas. Cuando coges este cuento sientes en tus dedos la rugosidad de las hojas de papel como si tocases la de los marcos de las ventanas.
Acompaña a los personajes durante su viaje donde encontraran diferentes ventanas y mundos  y historias maravillosas hasta que caiga la noche….. A partir de 5 años.
Os espero la noche de Reyes con mis zapatos limpios, un plato de dulces y agua.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili