El dia de les Llibreries/ El día de las Librerías

Et convido a passar un divendres ple de llibres, només t’has d’apropar a una llibreria, pot ser aquella que més t’agrada, aquella que t’ofereix un racó tranquil on puguis seure amb una tassa de té mentre agafes, mires, llegeixex un dels seus llibres; o aquella en la que els teus fill se sentin com a protagonistes del contes que han triat. 
N’hi han llibreries molt diferents, algunes estan pensades pel adults, d’altres de seguida que obres la porta sents una escalfor que reccorrre tot el teu cos i et trobes com a casa teva, i, també, estan aquelles que el seu disseny et transporta a una altra època com si viatgessis en el temps.
Passeja’t per les llibreries de la teva ciutat, gaudeix del “DIA DE LES LLIBRERIES” i torna sempre que et vingui de gust; doncs cada vegade que obres la seves portes també obres la teva porta de la imaginació. http://www.diadelaslibrerias.es/ Ens veiem demà a les llibreries!!

Te invito a pasar un viernes lleno de libros, solo tienes que acercarte a una librería, puede ser aquella que más te gusta, aquella que te ofrece un rincón tranquilo donde puedas sentarte con una taza de te mientras cojes, miras, lees uno de sus libros; o aquella en la que tus hijos se sienten como protagonistas de los cuentos que han elegido. 

Hay librerías muy diferentes, algunas pensadas para los adultos, en otras en seguida que abres la puerta sientes un calor que recorre todo tu cuerpo y te sientes como en tu casa, también están aquellas que su diseño nos transporta a otra época como si viajases en el tiempo. 
Paseate por las librerias de tu ciudad, disfruta del “DIA DE LAS LIBRERIAS” y regresa siempre que te apetezca; ya que cada vez que abres sus puertas también abres tu puerta de la imaginación. http://www.diadelaslibrerias.es/. ¡Nos vemos mañana en las librerías!

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili