El llibre del mes/ El libro del mes

Mirant, contemplant les prestatgeries d’una llibreria de Barcelona, buscant aquell llibre, conte que em cridi l’atenció, aquell conte que el veure el meu cor de sobte bategi més fort o més lent, amb un ritme diferent.
Sembla que aquesta vegada no trobaré res…. quan els meus ulls s’aturen a una portada d’un escenari amb un piano i una nena.
Concert de piano, es una historia que et capta des del prinicpi per les il.lustracions totes en colors grisos i negres excepte el vestit de Momo que és vermell.
Una historia que ens parla de com el nostre món interior inventat ens pot dirigir, acompanyar, ajudar, davant aquelles situacions que no sabem com aniran fins que nosaltres mateixos som les protagonistes d’elles.
Com a Momo, que al ser el seu primer Concert de piano, se sent intranquil.la pel com ho farà, neguitosa per ser la primera vegada, reservada i timida al presentar-se davant el públic. I, de sobte… TOT suceeix tan ràpid que el seu personatge inventat “una ratolina“, l’acompanya en tot moment fent veure que està en un altre lloc i altre moment.
El color, sobre tot vermell en diferents games, va guayant protagonisme davant el text, com la nostra imaginació quan no s’atura i comença a idealitzar aquelles idees i desitjos que ens agardadaria que es fessin realitat.
Els aplaudiments arriben i la Momo descobreix que no està a la funció dels ratolins sino al seu propi concert.
-Has estat fantàstica!, li diu la seva mare de camí a casa.
I, les guardes del conte plenes de notes musicals tanquen aquesta història.

Mirando, contemplando las estanterías de una librería de Barcelona, buscando ese libro, cuento que me llame la atención, aquel cuento que al verlo mi corazón de repente palpite mas fuerte o mas lento, con un ritmo deferente.
Parece que esta vez no encontraré nada…. cuando mis ojos se paran en una portada de un escenario con un piano y una nena.
Concierto de piano, es una historia que te capta des del principio por las ilustraciones todas en colores grises y negros  excepto el vestido de Momo que es rojo. 
Una historia que nos habla de como nuestro mundo interior inventado nos puede dirigir, acompañar, ayudar en aquellas situaciones que no sabemos como irán hasta que nosotros mismos somos los protagonistas de ellas.
Como Momo, que al ser su  primer Concierto de piano, se siente intranquila de como lo hará, nerviosa por ser la primera vez, reservada y tímida por presentarse delante del público. Y, de repente…¡TODO sucede tan rápido!, su personaje inventado “una ratoncita” la acompaña en todo momento haciendo ver que esta en otro sitio y en otro momento.
El color, sobre todo rojo, en diferentes gamas va ganando protagonismo delante del texto, como cuando nuestra imaginación no se para y empieza a idealizar aquellas ideas y deseos que nos gustaría que se hicieran realidad.
Los aplausos llegan y Momo descubre que no esta en la función de los ratones sino en su propio concierto.
-¡Has estado fantástica!- le dice su madre de camino a casa.
Y, las guardas del cuento llenas de notas musicales cierran esta historia.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili