Història, cultura i contes/ Historia, cultura y cuentos

El Born Centre Cultural situat sota l’estructura d’un mercat emblemàtic t’endisa dins la història de 1700 amb el gran descobriment del jaciment, Podem descobrir com eren les casses, els oficis i les persones que vivien en les 55 cases del jaciment que correspon a una part antiga del barri de  Vilanova de Mar: el Pont de la Carnisseria, la Plaça del Mercat, el Rec Comtal entre d’ altres. A més a més, és un espai obert a tothom que contempla diferents propostes i activitats: llengua, literatura, música, cinema, titelles, dansa, cicles de conferències, d’entrevistes, xerrades… http://elborncentrecultural.bcn.cat.    
A l’Associació L’Arca totes les families podeu trobar un espai per vosaltres i els vostres fills amb diferents propostes per totes les edats com:  Acrobàcia en tela i trapeci; Taller de música; Taller d’hort urbà en família, Taller d’àrab per a nens i grans, Taller d’origami modular, Tallers per a nens científics i no tant científics. Dissabte19 d’octubre, a les 10 hores.La maleta de la Lili realizta el Taller “T’explico un conte?” La finalitat d’aquest taller, destinat als més petits (0 a 3), no és només la de desenvolupar la imaginació i la capacitat de concentració dels nens, també serà un espai perfecte per a treballar i reflexionar al voltant de les diferents etapes del desenvolupament infantil (control d’esfínters, límits, germanets, etc.), mitjançant contes que puguin reflectir de diferents maneres aquestes situacions. Horari: Dilluns de 18 a 19 h. Si voleu més informació poseu-vos en contacte amb Ladidet  associaciolarca@gamail.com i/o al telèfon 678 37 1002. També us podeu passar directament pel local situat al carrer Concordia,10 baixos Barcelona.

El Born Centre Cultural situado debajo de la estructura de un mercado emblemático  te introduce en la historia de 1700 con el descubrimiento del yacimiento. Podemos descubrir como eran les casas, los oficios y las persones que vivían en las 55 casas del yacimiento que corresponden a una parte antigua del barrio de la Vilanova de Mar como el Pont de la Carnisseria, la Plaça del Mercat, el Rec Comtal entre otros. Además, es un espacio abierto a todos que contempla diferentes propuestas y actividades: lengua,literatura, música, cine, marionetas, danza, ciclos de conferencias, entrevistas, charlas …  http://elborncentrecultural.bcn.cat

En la Associació L’Arca todas las familias podeís encontrar un espacio para vosotras y vuestros hijos con diferentes propuestas para todas las edades como: Acrobacia en tela y trapecio; Taller de música; Taller de huerto urbano en familia.   Taller de árabe para niños y grandes, Taller de origami modular, Talleres para niños científicos y no tan científicos.  Sábado 19 deOctubre. 

 Dentro de estas propuestas La maleta de la Lili realiza el Taller “¿Te explico un cuento?” La finalidad de esta taller, destinado a los más pequeños (0 a 3), no es solo la de desarrollar la imaginación y la capacidad de concentración de los niños, sino también será un espacio perfecto para trabajar y reflexionar sobre las diferentes etapas del desarrollo infantil (control de esfinteres, límites, hermanos, etc.), a través de cuentos que reflejen de diferentes maneras estas situaciones. Horario: Lunes de 18 a 19 h                          Si quereís más información Ladidetassociaciolarca@gamail.com y/o al teléfono 678 37 1002. También os podéis pasar directamente por el local situado en la calle Concordia,10 bajos, Barcelona.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili