Històries sota el paraigua/ Historias debajo del paraguas

Aquest dissabte passat La maleta de la Lili va visitar, amb la seva maleta i un paraigua ple de contes, de nou la Llibreria Horitzons www.llibreriahoritzons.com. Una d’aquelles llibreries petites de barri dedicada els viatges i a la natura. També tenen un lloc les activitats infantils que es programen al llarg dels diferents mesos. 
Aquesta vegada la Fada Lili va sorpendre amb uns contes plens de diferents finestres en les que podien trobar animals amagats i objectes del Japó. Un dels contes que més va agradar va ser «El bosque del perezoso» de l’editorial Hipótesi.

Este sábado pasado La maleta de la Lili visitó, con su maleta y un paraguas lleno de cuentos, de nuevo la Libreria Horitzons www.llibreriahoritzons.com. Una de esas  pequeñas librerias de barrio dedicada a los viajes y a al naturaleza. También tienen un lugar las actividades infantiles que se programan al largo de los diferentes meses. Esta vez el Hada Lili sorprendió con unos cuentos llenos de ventanas en las que se podian encontrar animales escondidos y objectos del Japón. Uno de los cuentos que más gustó fue «El bosque del perezoso» de la editorial Hipótesi.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili
A %d blogueros les gusta esto: