L’aventura és la lectura/ La aventura es la lectura

Durant tres setmanes Orihuela es converteix en una ciutat de conte, un recorregut de petjades que et portaran des de La Lonja a la Biblioteca Municipal Maria Moliner amb parades de representacions i il.lustracions.
El dilluns 10 de febrer a les 19:00 h a La Lonja, Ciudat d’Orihuela s’inagura el VII Saló del Llibre Infantil i Juvenil. I, amb ell “L’aventura de la lectura” acollirà a la planta baixa una exposició, de contes relacionats amb la temàtica amb visites guiades i lliures. 
Com cada any, l’Auditori de la Lonja acollirà teatre de contes orals i titelles. També, tornen les trobades amb autors, i les conferències pels professionals i pel professorat i families.
Podeu consultar tota la programació al següent enllaç: 
Durante tres semanes Orihuela se convierte en una ciudad de cuento, un recorido de huellas que te llevaran desde La Lonja a la Biblioteca Municipal Maria Moliner con paradas de representaciones e ilustraciones.
El lunes 10 de Febrero a las 19:00 h a La Lonja, Ciudad d’Orihuela se inaugura el VII Salón del Libro Infantil y Juvenil. Y,  con él, “La aventura de la lectura” acogerá en la planta baja una exposición, de cuentos relacionados con la temática, con visites guiadas y libres. 
Como cada año, el Auditorio de la Lonja acogerá teatro de cuentos orales y marionetas. También, vuelven los encuentros con autores y las conferencias para profesorado y  familias.
Podéis consultar toda la programación al siguiente enlace:

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili