L’espectacle de ZOOMIEM/ El espectáculo de ZOOMIEM

Quins son els vostres somnis?: un viatge a al lluna?, ser el protagonista d’una gran aventura?, tornar a ser un nen petit?, veure als reis mags?, 

ZOOMIEM, un grup de diferents profesionals que s’han unit per crear un mon màgic per tots els infants que zoomiem igual que ells amb la fantasia i amb la imaginació, i pels adults que els hi acompanyen i volguin assitir podran volar com Peter Pan al país de Mai Més. Aquí, tot es posssible inclós que els vostres desitjos es complexin.
ZOOMIEM, ja van presentar l’any passat “La festa de la princesa” amb dues sessions que es van omplir de riures, mirades atentes i d’aplaudiements per tot aquest grup tan divers però tan ple d’energia. 
Ara, el dia 4 de gener a Barcelona, la seva ciutat, on viuen, treballant i assajant presenten el seu nou zomni: “El regal de reis”. Un espectacle per a tota la familia amb música, contes i moltes sorpreses més. NO us ho podeu perdre!!

¿Cuales son vuestros sueños?: ¿un viaje a la luna?, ¿ser el protagonista de una gran aventura?, ¿volver a ser un niño ?,¿ ver a los Reyes Magos?

ZOOMIEM, un grupo de diferentes profesionales que se han unido para crear un mundo mágico para todos los niños que zoomiem igual que ellos con la fantasía y con la imaginación, y para los adultos que los acompañan, y  quieran asistir podrán volar como Peter Pan al País de Nunca Jamás. Aquí, todo es posible incluso que vuestros deseos se cumplan.

ZOOMIEM, ya presentó el año pasado “La fiesta de la princesa” con dos sesiones que se llenaron de risas, miradas atentas y aplausos para todo este grupo tan diverso pero tan lleno de energía. 

Ahora, el día 4 de Enero en Barcelona, la ciudad donde viven trabajan y ensayan presentan su nuevo zomni: “El regalo de reyes”. Un espectáculo para toda  la familia con música, cuentos y muchas sorpresa más! ¡NO os lo podéis perder! 

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili