Luna lunera, cascabelera….

Era l’últim dia del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Madrid quan arribava després d’un viatge de dues hores plenes de pluja al centre Cultural Conde Duque. La maleta de la Lili carregada de contes, l’arbre de la lluna, la casa de colors, la lluna, … objectes buscats, pensats per crear un clima màgic on els infants fosin els principals protagonistes.

La sala plena de families i d’infants molt pendents de que hi hauria a dins de la maleta???. Sorpresa!!: la Lili surt i totes les mirades es dirigeixen cap ella.  Comença l’espectacle!, entre conte i conte m’acompanyen les dolçes veus cantant ” Luna, lunera cascabelera…” i arriba una de les històries més maques i sorprenents “Papá por favor, consígueme la luna”
Amb els aplaudiments de fades la Lili s’acomiada del seu públic, del Saló del Llibre, recull les seves coses, guarda els contes . “Estamos en la Luna” ha tancat les seves portes, però ens queda totes les emocions viscudes dins dels nostre cor.  Us espero el proper any.

Era el último día del Salón del libro Infantil y Juvenil de Madrid cuando llegué después de un viaje de dos horas llenas de lluvia al centre Cultural Conde Duque. La maleta de la Lili cargada de cuentos, el árbol de la luna, la casa de colores, la luna, … objectos buscados, pensados para crear un clima mágico donde los niños fueran los principales protagonistas. 
La sala llena de familias y de pequeños pendientes de ¿qué habrá dentro de la maleta?.
¡ Sorpresa!: la Lili sale y todas las miradas se dirigen hacia ella. 
¡Empieza el espectáculo!, entre cuento y cuento me acompañan las voces dulces cantando
 ” Luna, lunera cascabelera…” . Y, llega una de las historias mas bonitas y sorprendentes “Papá por favor, consígueme la luna”

Con los aplausos de hadas la Lili se despide de su publico, del Salón del Libro, recoge sus cosas, guarda los cuentos . “Estamos en la Luna” ha cerrado sus puertas pero nos quedan todas las emociones vividas dentro de nuestros corazones. Os espero el próximo año.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili