Mini Festa Infantil al Coll

Avui i fins el 14 de setembre es celebra la Festa Major del Coll, organitzada pel Centre Cívic El Coll-La Bruguera i amb la col.laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes Coll-Vallcarca.
Aquestes festes s’obren aquesta tarda amb el Lliurament de Premis Grau Miró 2014 de haiku i tanka. Dins de la seva programació podem trobar el programa “especial ràdio” del dilluns a les 17h en directe, exposicions, ball, concerts i la Mini Festa Infantil que es realizta al Casal Infantil del Coll.
La maleta de la Lili, organitza un Taller de Contes. On els més petits podren mirar, manipular i escoltar històries, i els més grans gaudiran pintant un mandala de contes. Us esperem a `partir del les cinc de la tarda el dissabte 13 de setembre al Casal Infantil del Coll.

Desde hoy y hasta el 14 de Septiembre se celebra la Festa Major del Coll, organizada por el Centre Cívic El Coll-La Bruguera y con la colaboración de l’Associació de Veïns i Veïnes Coll-Vallcarca.
Estas fiestas se abren esta tarde con la Entrega de Premios Grau Miró 2014 de haiku i tanka. Dentro de su programación podemos encontrar el programa “especial radio” del lunes a las 17h en directo, exposiciones, baile, conciertos y la Mini Fiesta Infantil que se realiza en el Casal Infantil del Coll.
La maleta de la Lili, organiza un Taller de Cuentos. Donde los más pequeños podrán mirar, manipular y escuchar historias, y los más grandes disfrutaran pintando un mandala de cuentos. Os esperemos a `partir de las cinco de la tarde el sábado 13 de Septiembre al Casal Infantil del Coll.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili