Parada 193 a Sant Jordi

Aquest dimecres 23 d’abril es celebrava a tota Catalunya el dia de la rosa i el llibre. Aquest any, no passejaria pels voltans de Passeig de Gràcia, ni per La Rambla Catalunya mirant llibres i gaudint del bon temps.
Aquest any, per primer cop, La maleta de la Lili amb la il.lustradora Nuria Pau http://nuripauvallverdu.wix.com/nuripau montava una paradeta amb contes de Tuins Editorial; llibres de l’editorial Andana; les il.lustracions en quadres, punts de llibre i postals de la Núria; les titelles de la Lili.
A primera hora del mati, montavem la nostra parada número 193 i fins les nou del vespre van succeir coses maravilloses com: vendre alguns llibres i contes, visites inesperades d’amics, venda de quatre quadres de la Núria i gairebé tots els seus punts de llibre i postals que van anar a les butxaques d’altres persones.
Un dia excepcional!, viscut amb molta il.lussió i emocions.
A totes dues, ens ha agradat molt aquesta aventura… ens veureu el proper any per Sant Jordi !.
Este miércoles 23 d’abril se celebraba en toda Cataluña el Día de la rosa y el libro. Este año, no pasearía por los alrededores de Passeig de Gràcia, ni por La Rambla Catalunya mirando libros y disfrutando del buen tiempo.
Este año, por primera vez, La maleta de la Lili con la ilustradora Nuria Pau http://nuripauvallverdu.wix.com/nuripau montaba una parada con cuentos de Tuins Editorial: libros de la editorial Andana las ilustraciones en cuadros, puntos de libro y postales de Núria, las marionetas de la Lili.
A primera hora de la mañana, montábamos nuestra parada número 193 y hasta las nueve de la noche sucedieron cosas maravillosas como vender algunos libros y cuentos, visitas inesperadas de amigos, venta de cuatro cuadros de la Núria y casi todos sus puntos de libro y postales fueron a parar a los bolsillos de otras personas.
¡Un día excepcional!, vivido con mucha ilusión y emoción.
A  las dos, nos ha gustado tanto esta aventura… nos encontraréis el próximo año por Sant Jordi.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili