Plaça, llibreries o museu, quina prefereixes?/ Plaza, libreria o museo, ¿cuál prefieres?

Demà diumenge 6 de juny segona trobada a la Plaça Pastrana.
Vine a veure les parades, els contes, el grup Sardanista d’Horta….. i si vols participar en la pròpera data passa’t i t’informaran de allò que has de fer.
Mañana domingo 6 de Junio segundo encuentro en la Plaça Pastrana. Ven a ver las paradas, los cuentos, el grupo Sardanista d’Horta…..  y si quieres participar en la próxima fecha pásate y te informarán de lo que tienes que hacer.
“El tresor amagat”Taller i conta contes contra el treball infantil amb Global Humanitaria
Dilluns 4 de juny a les 18:00h El Tressor Amagat: Conta- contes i taller amb l’ONG Global Humanitaria. Gratuït.
Confirmeu assistència a info@llibreriahoritzons.com o al 93 451 30 97. Yana, la nostra protagonista, és una nena que treballa en les “ladrilleras”. Un dia troba una caixa que canviarà la seva vida per sempre. Vine a conèixer aquesta història! http:/www.llibreriahoritzons.com/que-hacemos/actividades-infantiles/150-el-tresor-amagat
Lunes 4 de juny a les 18:00h El Tressor Amagat: Cuentacuentos y taller con la ONG Global Humanitaria. Gratuito. Confirmad asistencia a info@llibreriahoritzons.com o al 93 451 30 97.
Yana, la protagonista, es una niña que trabaja en las “ladrilleras”. Un día encuentra una caja que cambiará su vida para siempre. ¡Ven a conocer esta historia!

Petits! Grans! Llibres! 3r Festival cultural de la infànciaSant Cugat es prepara pel Petits! Grans! LLibres! 3r Festival cultural de la Infància.

El Museu de Sant Cugat Jardins del Monastir acull aquest Festival que ofereix dues seccions:
El FÒRUM DE LA INFÀNCIA del 6 al 8 de juny. Un espai de formació, diàleg i intercanvi d’experiències per a professionals, educadors i adults que tenen cura i eduquen als més petits.
El BOSC DELS LLIBRES per a infants entre els 0 als12 anys i les seves familíes. Durant el cap de stmana podran gaudir de més de 30 activitats especials. A més a més, s’ofereixen visites escolars concertades durant tota la setmana.

Per a més informació sobre el festival i la seva programació consultar en: http://petitsgransllibres.wordpress.com/

Sant Cugat se prepara  para el Petits! Grans! LLibres! 3r Festival cultural de la Infancia.
El Museu de Sant Cugat Jardins del Monestir acoge este Festival con dos secciones:
El FORO DE LA INFANCIA. Del 6 al 8 de junio. Espacio de formación, diálogo e intercambio de experiencias para profesionales, educadores y adultos que cuidan y educan a los pequeños.

El BOSQUE DE LOS LIBROS. Para niños de 0 a 12 años y sus familias durante el fin de semana, con más de 30 actividades especiales. Además se ofrecen visitas escolares concertades durante la semana. http://www.tv3.cat/videos/1640829
Para más información sobre el festival y su programación consultar en: http://petitsgransllibres.wordpress.com
El divendres 8 de juny a les 18:30h a la llibreria Horitzons prepara’t les teves maletes per anar-te de viatge amb els contes de la Lili. Imagina’t un món de viatges et presentarà a un petit rei que se’n va a…., a dos germans en busca de fama i fortuna….. Vine tú també!http://www.llibreriahoritzons.com/

El viernes 8 de Junio a las 18:30h en la llibreria Horitzons prepara tus maletes para irte de viaje con los cuentos de la Lili. Imagina un mundo de viajes te presentará a un pequeño rey que se va a…., a dos hermanos en busca de fama y fortuna….. ¡Ven tú también! http://www.llibreriahoritzons.com/

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili