Propostes pel pont amb infants/Propuestas para el puente con peques

Voleu conèixer una Vila plena de llibres?. Visiteu Urueña, a més de ser un poble encantador medieval durant tot el pont fan activitats tant per la mainada com pels adults. Aqui, teniu el cartell de les activitats que tenen programades per aquest mes de desembre.
 ¿Quereis conocer una Villa llena de libros?.Visitar Urueña, que además de ser un pueblo encantador medieval, durante todo el puente hacen actividades tanto para la infancia como para los adultos. Aqui, teneís el cartel de las actividades que tienen programadas para este mes de Diciembre.

Al Corte Inglés de Portal de l’Angel, cada dissabte a

les 12:30 fan Dissabtes de Conte. Unes sessions pensades per gaudir amb tota la familía des dels més petits fins els més grans. Tots els espectacles que tenen programats els podeu consultar. http://www.triviumgc.com/
En el Corte Inglés de Portal de l’Angel, cada sábado a las 12:30 hacen Sábados de Cuento. Unas sesiones pensadas para disfrutar toda la familia, desde los más pequeños hasat los más grandes. Todos los espectáculos que tienen programados los podéis consultar.
Verdi Kids
Es tracta d’una programació estable, que ofereix la possibilitat de veure bones pel.licules adreçades al públic infantil i familiar.
Aquí ,teniu per exemple “Un gat a Paris”, una pel.lícula francesa que en l’edició dels Premis del Cine Europeu ha esta nominada al millor llar-metratge d’animació.
“Kérity, la casa de los cuentos”, és tota una joia. El film et transporta al món dels contes a través de les grans il.lustraccions de Rébecca Dautremer.Un gat a París
http://www.cines-verdi.com/
Se trata de una programación estable, que ofrece la posibilidad de ver películas buenas dirigidas al público infantil y familiar.
Aquí tenéis por ejemplo “Un gat a Paris”, una película francesa que en la edición de los Premios del Cine Europeu ha sido nominada al mejor largometraje de animación.
“Kérity, la casa de los cuentos”, és toda una joya. El film te transporta al mundo de los cuentos a través de las grandes ilustraciones de Rébecca Dautremer.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili