Propostes per les vacances de Nadal/Propuestas para las vacaciones de Navidad

A Barcelona:
Festival FLIC, Festival de Literatures i arts infantil i juvenil, del 17 de desembre al 4 de març. Hi podeu trobar diferents activitats com: teatre de petit, mitjà i gran format, exposicions, tallers – laboratori, sessions de contes, narració d’àlbums il·lustrats, per a totes les edats.www.flic.cat

 Festival FLIC, Festival de Literaturas  y arte infantil y juvenil, del 17 de Diciembre al 4 de Marzo. Podeís encontrar diferentes actividades como: teatro de pequeño, medio y gran formato, exposiciones, talleres – laboratorio, sesiones de cuentos, narración de álbumes ilustrados, para todas las edades.

Concert familiar “Per un instant”. Un espectacle ple de música per gaudir amb tota la família. Podeu consultar la programació a:
Concert familiar “Per un instant”. Un espectáculo lleno de música para disfrutas con toda la familia. Podeís consultar la programación en el enlace.

Nadal de Contes màgics

Nadal de Contes màgicsLa companyia Milnotes i La maleta de la Lili presenten: Nadal de Contes Màgics.
Un espectacle per a tota la família.Vina a passar una tarda plena d’històries on tots ens endinsarem en un bosc ple d’aventures. Divendres 30 de desembre a les 17h. L’entrada és gratuïta.
Ón?: Antigues Escoles de Corró d’Amunt. (Les Franquesses del Vallès)
Crta de Canoves, s/n; al costat de la zona esportiva,al teatre.
La companyia Milnotes y La maleta de la Lili presentan: Nadal de Contes Màgics.
Un espectáculo para toda la familia.Ven a pasar una tarde llena de historias donde todos entraremos en un bosque lleno de aventuras. Viernes 30 de Diciembre a las 17h. La entrada es gratuita.
¿Dónde?: Antigues Escoles de Corró d’Amunt. (Les Franquesses del Vallès)
Crta de Canoves, s/n; al lado de la zona deportiva, al teatro.
A Valladolid:
Programació infantil al Teatro Calderón. Es tracta d’uns espectacles pensats pels infants entre els 3 i els 12 anys. El preu de l’entrada per cadascun és de 5 euros. La propera data és el 20 de gener a les 18:30h presentant “Palabras de caramelo”
Programación infantil al Teatro Calderón. Se tratan de unos espectáculos pensados para los niños entre los 3 y los 12 años. El precio de la entrada para cada uno es de 5 euros. La próxima fecha es el 20 de Enero a las 18:30h presentando “Palabras de caramelo”
Exposició “Cuentos de Navidad. Escenografias del cuento romántico”, de Rosana Largo Rodríguez, es podrà visitar a la sala d’exposicions del TeatroZorrilla fins el proper 6 de gener. La mostra organitzada per la Diputació recrea els contes clàssics del període romàntic, i conta amb algunes peces de coleccionista com nines de porcellana francessa, alemana i anglessa, complements i mostres de perfums el.laborats amb els ingredients originals del XIX.

Exposición “Cuentos de Navidad. Escenografias del cuento romántico”, de Rosana Largo Rodríguez, podrá visitarse en la sala de exposiciones del TeatroZorrilla hasta el próximo 6 de enero.
Presentación exposición ‘Cuentos de Navidad, escenografías del cuento romántico’ en el Teatro Zorrilla La muestra organizada por la Diputación recrea los cuentos clásicos del periodo romántico, y cuenta con algunas piezas de coleccionista como muñecas de porcelana francesa, alemana e inglesa, complementos y muestras de perfumes elaborados con los ingredientes originales del XIX.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili