Propostes/Propuestas

La Setmana del Llibre en Català segueix deambulant per Barcelona en busca de lectors. Després d’establir-se els últims vuit anys a les Drassanes, l’Avinguda de la Catedral, la plaça de Catalunya, el monastir de Sant Cugat y el parc de la Ciutadella, aquesta setmana tornarà a les portes de la Catedral de Barcelona per celebrar el seu  30 aniversari. Les dates són del  7 al 16 de setembre.
La Setmana posarà a la venda tant les novetats de les editorials com una selecció dels seus llibres de fons. Al llarg d’aquests dies es realitzaran 200 activitats com la del 14 de setembre: un taller d’orientació a la lectura per a nens menors de 3 anys a càrrec de la coordinadora de Nascuts per Llegir, Marta Roig. www.lasetmana.catLa Setmana del Llibre en Català sigue vagando por Barcelona en busca de lectores.
Después de recalar en los últimos ocho años en las Drassanes, la Avenida de la Catedral, la plaza de Catalunya, el monasterio de Sant Cugat y el parque de la Ciutadella, esta semana volverá a las puertas de la Catedral de Barcelona para celebrar su 30 aniversario. Las fechas son del 7 al 16 de Septiembre.
La Setmana pondrá a la venta tanto las novedades editoriales como una selección de sus libros de fondo. A lo largo de estos días se realizan 200 actividades como la del 14 de septiembre: un taller de orientación a la lectura para niños menores de 3 años a cargo de la coordinadora de Nascuts per Llegir, Marta Roig. www.lasetmana.cat

Concurs de dibuix infantil “Els animals en perill”. El 21 de setembre a la Llibreria Horitzons. Taller sobre els animals i entrega de premis. Porta el teu dibuix abans del 20 de setembre. http://www.llibreriahoritzons.com/que-hacemos/actividades-infantiles/192-els-animals-en-perill-concurs-dibuix-infantil
Concurso de dibujo infantil “Els animals en perill” El 21 de Septiembre en la Libreria Horitzons. Taller sobre los animals y entrega de premios. Trae tu dibujo antes del 20 de Septiembre.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili