Renovant Idees/ Renovando Ideas

El Llob Ferotge continua grinyolant, aquí  teniu algunes de les activitats que s’estan organitzant:
Lo que dura un cuento, és un taller per pares i bebés entre els 0 i els 2 anys. Una trobada en la que tots junts, elaborin un llibre per recogir les històries que els vagin suceint durant un any. S’ha iniciat el 9 de novembre però fins el 30 no termina.
I, a la mateixa llibreria els dies 29 i 30 de novembre, el Taller de calendaris d’avent per adults. Vina a passar dues tardes elaborant un calendar d’avent personal i especial. 

La Biblioteca Pùblica de Valladolid dedica este mes, entre conte i conte, als experiments i a les activitats interessants com la manualitat salada. Podeu consultar les dates i els horaris a www.bibliotecas.jcl.es
 Lili Maleta, ha decidit emprendre un nou camí dins de l’Associació Cultural La Purée lapureeouterspace.blogspot.com. Necessita tornar a creure en la màgia i ha trobat aquest espai on vol que els infants i les seves families gaudeixin de les seves històries. S’extrena aquest divendres 23 a les 17:45h amb “Històries de camins”. El preu és de 3 € per infant.

El Lobo Feroz continua aullando, aquí  teneís algunas de las activitades que se estan organizando:

Lo que dura un cuento, un taller para padres y bebés entre los 0 i els 2 años. Un encuentro en el que todos juntos, elaboren un libro para recoger las historias que les sucedan durante un año. Empezó el 9 de Noviembre pero hasta el 30 no termina. www.loboferoz.es
Y, en la misma libreria los dias 29 y 30 de Noviembre, el Taller de calendarios de adviento para adultos. Ven a pasar dos tardes elaborando un calendario de adviento personal y especial. 
La Biblioteca Pública de Valladolid dedica este mes, entre cuento y cuento, a los experimentos y a las activitades interesantes como la manualidad salada. Podeís consultar las fechas y los horarios en  www.bibliotecas.jcl.es
Lili Maleta, ha decidido emprender un nuevo camino dentro de  la Asociación Cultural La Purée lapureeouterspace.blogspot.com. Necesita volver a creer en la mágia y ha encontrado este espacio donde quiere que los niñ@s y sus familias disfruten de sus histories. Se extrena este viernes 23 a les 17:45h con “Historias de caminos”. El precio es de 3 € por niño/a.

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili