Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac/ San Jordi, la princesa, la rosa y el dragón

 Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac, dos van al darrera, dos van al davant!!. Apropeu-vos demà a quasevol indret de Catalunya doncs es festeja la Diada del llibre ple de parades amb contes, autors que signen, contacontes, roses i parelles.
Algunes activitas a la ciutat de Barcelona són:
 A la Llibreria Al.lots Petit Príncep de 12 a 13h cançons de Sant Jordi.
Signatures d’autors a la Llibreria Horitzonts.
 Al Centre Cívic Pati Llimona entre les 12 i les 19h. Si dibuixes una rosa, escrius un vers o fas un tweet amb l’etiqueta “Sant Jordi al Pati”, et regalen un llibre!!
L’Associació Cultural ILDE dins del Festival de Llibres d’Artista The New Booj, organitza Sant Jordi a la Plaça dels Llibres Imaginarius. Podeu trobar la informació a:  www.bcn.cat/centrecivicpatillimona

  Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac, dos van al darrera, dos van al davant!!. Acercaos mañana a cualquier lugar de Cataluña donde se delebra la Diada del libro llena de paradas con cuentos, autores que firman, cuentacuentos, rosas y parejas. Algunas actividades en Barcelona són:
 En la Libreria Al.lots Petit Príncep de 12 a 13h canciones de Sant Jordi.
Firmas de autores en la Libreria Horitzonts.
 En el Centre Cívic Pati Llimona entre las 12 y les 19h. Si dibujas una rosa, escribes un verso o haces un tweet con la etiqueta “Sant Jordi al Pati”, ¡te regalan un libro!
La Associación Cultural ILDE dentro del Festival de Libros de Artista The New Book, organiza Sant Jordi en la Plaza de los Libros Imaginarios. La información esta en: www.bcn.cat/centrecivicpatillimona

“Un Hada, una maleta y ... ¡polvos de Hada! Si queréis cuentos, contactad conmigo.

— La maleta de la Lili